_

Zasebnost podatkov

OSEBNI PODATKI IN NAMEN OBDELAVE

_

Obiskovalcu te spletne strani (v nadaljevanju: obiskovalec) ni treba prijaviti, niti razkriti osebne identitete. Ne uporabljamo nikakršne programske ali strojne opreme, s katero bi lahko odkrili elektronski naslov ali druge podatke, ki bi lahko razkrili identiteto obiskovalcev.

V določenih primerih na podlagi podanega soglasja s strani obiskovalca zbiramo in obdelujemo izključno osebne podatke, ki so nam posebej in prostovoljno posredovani s strani obiskovalca. Obiskovalec se lahko npr. odloči, da bo postal uporabnik naših spletnih storitev – se naroči na e-novice, nam pošlje povpraševanje ali sporočilo (ali se želi pri nas zaposliti). V takšnih primerih nam obiskovalec na za to namenjenem obrazcu posreduje podatke, obdelava le-teh poteka v obsegu, ki je potreben za uresničitev namenov obdelave do preklica oz. do izpolnitve namena obdelave in izključno v namene, za katere so posredovani.

Obiskovalci prevzemajo odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Uporabnik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče privolitev za obdelavo osebnih podatkov s pisno zahtevo na e-naslov info@jernejakrizaj.com. V tem primeru bomo storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve. V kolikor imate v zvezi s tem kakršnakoli vprašanja, jih posredujte na naš e-naslov info@jernejakrizaj.com.

Ko nam obiskovalci posredujejo svoje ime, elektronski naslov in ostale podatke, hranimo te podatke v tajnosti, v skladu z načeli:

– podatke uporabljamo izključno v namene za katere so posredovani in v skladu s podanim privoljenjem
– uporabljali in razkrili bomo le tiste podatke, za katere smo pridobili vaše dovoljenje
– ne zbiramo, obdelujemo ali hranimo podatkov otrok, mladoletnih ali pravno nesposobnih oseb, razen s pristankom zakonitega zastopnika (varuha).
– vaših podatkov ne posredujemo oglaševalcem
– osebnih podatkov ne prodajamo, dajemo v najem ali posredujemo tretjim osebam
– za stalno zagotovitev varnosti vaših podatkov uporabljamo varno tehnologijo in programe za zaščito zasebnosti

UPRAVLJALEC

_

Jerneja Križaj s.p. je podjetje osveščeno o zasebnosti in varovanju podatkov. V skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov 2016/679 (v nadaljevanju: GDPR) spoštujemo zakonito, varno in transparentno obdelavo osebnih podatkov. Z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi zagotavljamo obdelavo na način, ki zagotavlja ustrezno varnost osebnih podatkov, vključno z zaščito pred nepooblaščenim dostopom, izgubo ali uničenjem ter varujemo celovitost in zaupnost osebnih podatkov.

KOMUNIKACIJA IN SLEDENJE (PIŠKOTKI)

_

Jerneja Križaj s.p. za namen zagotavljanja boljših funkcionalnosti, uporabniških izkušenj, varnosti, nemotenega delovanja in analize prometa na spletnih mestih zbira podatke o obisku spletnih mest preko »piškotkov«. Obiskovalec sprejme piškotek s klikom na gumb na spletne mestu. Uporaba »piškotkov« je ustaljeni postopek na večini spletnih strani.

Lahko se odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V tem primeru spletno mesto v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega »piškotka«. V tem primeru vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti.

Spletno mesto uporablja naslednje »piškotke«:

– Analitične piškote za namen beleženje števila obiskovalcev, spletnega prometa in analizo sej