_

Mnenja ljudi

Djotiš

_
Za djotiš svetovanje sem se odločila, ker sem bila že več let nezadovoljna sama s sabo, z mojimi odločitvami in nasploh življenjem. Vedela sem, da tako ne morem nadaljevati, ker uničujem odnos do sebe in ljudi okoli mene. Želela sem si pogovora z nekom, ki je nepristranski in tako vidi širšo sliko, zakaj sem taka kot sem.

Poskusila sem že različne terapije ampak mi na žalost ni koristilo, oziroma se nisem mogla sprostiti. Kolegica mi je predlagala Jernejo, z upanjem da mi mogoče lahko ona pomaga. Takoj sem se dogovorila za termin. Tako sem bila vesela, ker sem začutila res toplo, pomirjeno in iskreno osebo, da sem se zraven nje lahko odprla.

Ker sem imela občutek, da jo res zanima moja situacija, sem ji lažje povedala stvari o sebi, ker sem vedela da me ne bo obsojala. Tudi če kdaj nevem kako se izraziti, mi vedno pomaga s kakšnim vprašanjem, da nisem izgubljena.

Zelo sem hvaležna za nasvete, ki mi jih da, ker veliko stvari, ki sem jih prej redno počela in mislila, da delam prav, so se izkazale za slab vpliv name in moje počutje.

Odkar hodim k Jerneji, se je moje življenje najbolj spremenilo pri odnosu z družino, ker zavestno pazim, da ne skačem v vlogo starša, da bi bratu govorila kaj je dobro za njega in kaj ne, ker to ni moja naloga. Ker sem v vlogi sestre se odlično razumeva, ter mi tudi veliko zaupa.

V odnosu s starši pa hitreje prepoznam, če je bila prestopljena meja ali pa manipulacija, da poskusim čim mirneje zaključiti, zamenjati temo pogovora ali pa na lep način odidem in se poskušam zadržati, da me ne vrže vse takoj iz tira.

Tudi s fantovimi starši več komuniciramo, ker poskušam čim manj razmišljati o tem kaj vse se je slabega naredilo, ampak vedno poskušam razmišljati in govoriti pozitivno.

Djotiš svetovanje bi priporočila vsakemu, ki se mogoče počuti izgubljenega, ki si želi iskrenega pogovora in več informacij o samemu sebi, da prepozna svoje pozitivne lastnosti, ter kako se lahko še izboljša, da se bo v življenju lažje spopadal sam s sabo, z drugimi in vsem izzivom, ki mu pridejo nasproti.

Še enkrat bi se rada zahvalila Jerneji, za njeno srčnost, strokovnost in prijaznost.

Hvala!

Lili

Za svetovanje sem se odločila zaradi družinskih težav in premagovanja posledic hude ločitve staršev ter nasilja v družini. Pogovori so mi super, res imam občutek kot da se poznava že celo življenje, res me razumeš in mi na podlagi tega daš super nasvete. Usmeritve si ponavljam vsak dan in mi res pomagajo, napredek vidim pri manjši meri obremenjevanja zaradi vsakodnevnih izzivov, ki mi pridejo naproti. Moje življenje se je precej izboljšalo, saj sem dobila na samozavesti, nimam več občutka krivde za dejanja drugih. Svetovanje bi priporočila vsakemu, ki ga imam rada pa ne nujno zaradi svetovanja, ampak zaradi tvoje pozitivne energije. Znaš pomiriti in pa pozitivno naravnati človeka.

Trenutno ne bi predlagala nobene izboljšave, saj se na najinih srečanjih počutim sproščeno in uslišano-kar pa je največ, kar lahko človek da, ko je nekdo v stiski.

Kaja

Za djotiš svetovanje sem se odločila, ker sem si želela nekaj spremeniti v svojem življenju. Prišla sem do točke, tako zasebno kot poslovno, da nisem več videla in vedela kako naprej.

Pogovori z Jernejo so mi odprli zastrta obzorja in djotiš mi je »pojasnil« tisto česar nisem razumela o sebi. Dal mi je uvid razumevanja sebe in okolice, dogodkov in ljudi. Zdaj vem, kdo sem jaz, kaj me vodi v življenju in kje so moje šibkosti. Mesečna srečanja z Jernejo so mi posebna dušna hrana, ki je ne izpuščam in jo vsakič znova težko pričakujem!

Iz pogovorov in nasvetov pri djotišu, pa tudi mesečnih obrazložitev meseca, ki prihaja izhajam pri posameznih dogodkih, ki se mi zgodijo tako zasebno kot poslovno. Razumem »dneve« ki so drugačni v kontaktih z bližnjimi ljudmi, strankami in v običajnem življenju. Pogosto se spomnim na kaj me je opominjala Jerneja in reagiram razumsko.

Moje življenje je predvsem dobilo cilj kateremu sledim. Vsak dan se zahvalim za nov dan in prosim za milost v dnevu, ki prihaja. Namesto impulzivnih odzivov poskušam odreagirati umirjeno, odgovarjam šele po razmislekih in določenem času.

Djotiš pri Jerneji priporočam vsakomur. Ga tudi priporočam, vendar ime djotiš ustvari neke vrste strah. Verjetno tako, kot ga je prvič ko sem slišala besedo djotiš pri meni. Beseda je tujka, ki zveni malce srhljivo. Ko razložim, kaj pomeni, vsak gleda nanj drugače. Je pa res, da se moraš zanj odločiti sam. A ko se odločiš je nenadomestljiv.

Bernarda

Imala sam ranije iskustvo s ljudima koji prakticiraju djotiš, ne na isti način kao ti, ali vidjela sam kod njih duhovnu dimenziju više koja u mom životu ima velik značaj. Ovaj oblik djotiša odabrala sam zbog tebe jer te doživljavam kao osobu koja je dosljedna na putu osobnog razvoja i jer imam povjerenja da djotiš kroz tebe mi daje novu nadu za drugačiji smjer u životu. Dakle, prvenstveno povjerenje u tebe kao osobu, pa onda posljedično i ono što radiš.

Razgovori bili su dosta jasni, pogotovo me se dojmilo sve što si rekla o mojoj prošlosti, mojoj konstituciji i ukazujući na moguće praktične stvari koje mogu promijeniti. Otvorili su mi nove smjerove razmišljanja.

Neke informacije in savjete sam iskoristila i osjećala sam se bolje. Neki od izbora koje si mi spomenula su put koji nisam vidjela, a npr. kad je posao u pitanju donijelu su na tvoje sugestije razmišljanja koja prije nisam imala. To je nekako došlo kao usmjerenje na budućnost u neizvjesnosti koju na mnogo načina i razina doživljavam. Tu su i pitanju nove kvalitete u mom viđenju svijeta i moje uloge.

Poslušala sam savjete o financijama i budućnosti, na prvom planu to je donijelo neke promjene zbog kojih se osjećam bolje, a u pogledu budućnosti, koliko god imam težak period, donijelo mi je i konkretnija razmišljanja i nadu da još nije prekasno da učinim nešto za sebe. I možda da uspijem za sebe osigurati malo kvalitetniji život.

Baš svima bi preporučila djotiš kod tebe. Nakon djotiš seanse jednostavno više nemaš isti pogled. Kao da te informacije pomažu da presložiš neke dijelove sebe na bolji način. Razgovori se odvijaju u atmosferi podrške i nježnog usmjeravanja, pa se svaka misao ili razmišljanje čine kao dobri, usmjeravajući, ohrabrujući.

Nađa

Vrsto let že bolj ali manj aktivno proučujem različne mejne znanosti in kar nekaj časa sem posvetil astrologiji. Svojo natalno karto sem temeljito preštudiral, tako sam, kot s pomočjo profesionalnih astrologov, ko pa sem izvedel da se Jerneja ukvarja z Djotiš astrologijo, me je zannimalo kakšna bo njena razlaga moje natalne karte. Zanimalo me je kako bo Vedska astrologija predstavila stvari, ki sem jih po večini že poznal.

Jerneja mi je zelo jasno, profesionalno in v prijetnem vzdušju razložila mojo natalno karto in razlaga se je praktično v vseh točkah skladala s tem kar sem vedel že prej. Poleg stvari, ki sem jih že poznal, pa je navedla še nekaj zanimivih podrobnosti, ki so mi bile nove, vendar povsem točne.

Obisk pri Jerneji priporočam vsakemu, ki išče strokovnjaka iz področja astrologije.

Gregor M.

K tebi, na djotis svetovanje sem prisla v drugi nosecnosti, le-ta je bila ze od zacetka pojmovana kot “rizicna”.
V tistem obdobju sem se na eni strani spopadala z diagnozami uradne medicine, na drugi strani sem potrebovala veliko moci in poguma, da sem poslusala svoj notranji glas, ki mi je pravil “vse bo v redu”.
Takrat si mi razkrila karto. Bila sem brez besed in pomirjena. Razkrila si mene in me povezala z mojo bitjo.
Povedala si veliko. Nekatere stvari se vedno procesiram, pa ceprav je od djotish svetovanja minilo ze vec kot dve leti.
Zaradi poznavanja karte vidim situacije v svojem zivljenju drugacne, usmerjene in z namenom poseganja po visjih ciljih ali bolje receno, doseganje visjih, drugacnih ravni zivljenja.
Ko sem v doloceni situaciji, grem sedaj lazje preko sebe, takrat vidim zadevo v drugi luci in izkazalo se je, da je ta boljsa zame in posledicno boljsa za mojo druzino. Jaz in moja druzina imamo zaradi djotish svetovanja boljse zivljenje. Izognemo se nepotrebnim prepirom in stresnim situacijam. Zdaj razumem in bolje poznam svojega zivljenjskega sopotnika. Prav tako svoja otroka in tako ju lazje usmerjam na poti, ki so jima dane…
…HVALA…

Ana M.

Z djotišem sem se prvič srečal preko Jerneje in moja izkusnja ob tem je bila zelo zanimiva , ker sm bil sprva nekoliko skeptičen, a sem dobil poglobljen vpogled vase in drugacen pogled na svoje vzorce in delovanje,
kar mi je dalo dobrodošlo popotnico za naprej…

Vesel sem te izkušnje in jo priporočam vsakomur.

Bor P.

Iskala sem potrditev o dolocenih zivljenskih odlocitvah, ki sem jih ze sprejela ali o katerih sem sele razmisljala.
Djotis svetovanje mi je dalo zelo globok, kopleksen vpogled vase. Seznanila sem se z mojim “notrajim svetom” , ……ne vem kaksnimi….lastnostmi in poteciali. Kako jih lahko najbolje izkoristim in kako se vse to povezuje z okolico.
Vse to je dobilo smiselno celoto z umestitvijo v cas in prostor.
Pridobljene informacije so name delovale zelo spodbudno. Zvedela sem veliko o sebi, v katerem obdobju se nahajam in kam potujem. Katere energije me v dolocenem casu podpirajo oz kaj bom takrat najlazje realizirala.

Jana Š.

Za djotiš svetovanje sem se odločila v obdobju življenja, ko sem bila izgubljena in razpeta. Hrepenela sem po pojasnilu, zakaj se mi dogajajo določene situacije, zakaj se soočam s hudimi izzivi na področju odnosov, predvsem pa sem si želela usmeritev, ki mi bodo pomagale to prebroditi.
Jerneja mi je z njenim profesionalnim, a hkrati rahločutnim svetovanjem dala prav to. Že med samim svetovanjem so se mi utrnili dragoceni uvidi in spoznanja. Bolje sem spoznala sebe in stvari, ki prej niso imele smisla, so ga med djotiš svetovanjem dobile. Jerneja mi je podala tudi koristne usmeritve, ki me v vsakdanjem življenju podpirajo, da lažje plujem skozi izzive. Praktičnost je bila zame vedno velika dodana vrednost!
Večkrat poslušam posnetek najinega djotiš srečanja in vsakič me preseneti, kako slišim več in več dragocenih informacij.
Priporočam vsakomur!

Barbara Balažičwww.beyond.si

“V tem obdobju sem začela imeti potrebo po smernicami, po vpogledu v različne vidike življenja in lastne življenjske poti. Po večtedenskem premišljevanju, ali sploh rabimo zunanji pogled, ali se moramo zanašati samo na svoje notranje vodstvo in zavedanje, sem se odločila poskusit z Jotish analizo, ki ponuja malo drugačno razlago od zahodnjaške astrologije. Kmalu se je pojavila tudi priložnost; prijateljica je govorila o svoji prijateljici, ki je zelo pridna v izvajanju Jotish analize. Poslala sem Jerneji mail in kmalu smo se dobile. Še se živo spomnim našega srečanja. Počasi smo se spoznavale in jaz sem razkrivala Jotish in sebe. Jerneja je stvari znala poimenovati, razčleniti in potem spet povezati skupaj v celoto, tako da sem po 2 urah konzultacije dobila veliko odgovorov na večna vprašanja »zakaj« in »kako«. Počutila sem se kot da je nekdo iz mene iztresel dvome in neznanke, in v moje življenje unesel red in logičnost. Seveda, življenje je kaj kmalu prineslo priložnost za zmedo in porušeno ravnovesje, ampak sem temu lahko pristopila z novim znanjem in zavedanjem. Z Jernejo sva ostala v stikih. Zame je ena dragocena oseba, ki hitro razume problem ali vprašanje, ga razčleni in poda razlage in smernice. Izbira poti pa ostaja vedno naša odločitev.”

Dunja J.

Za djotiš svetovanje sem se odločila prvič zaradi tega, ker globoko verjamem v astrologijo in njen vpliv na naša življenja, drugič pa, ker sem v življenju rahlo izgubljena. Vsak od nas je kdaj in zdi se mi, da kakršnakoli usmeritev lahko pomaga. Z informacijami, ki sem jih prejela sem se poistovetila in v njih res videla sebe. Doživela sem ga res zelo pozitivno, saj Jerneja izpostavi vsa tvoja močna področja, te motivira za življenje, ti da vedeti, da vse kar sanjaš, lahko postane realnost, da se vse da izboljšati in doseči. Prav tako sem se seznanila s svojimi šibkimi področji. Nekaterih sem se tudi sama že zavedala, vendar je dobro, ko jih nekdo potrdi in ti v povezavi s tem tudi pod najbolj učinkovit nasvet. Super se mi zdi, da je pogovor sneman, saj vsakič, ko v življenju potrebuješ nekaj usmeritve, inspiracije, vpogleda v sebe, ga lahko znova poslušaš. S pridobljenimi informacijami se zdaj v vsakdanjem življenju še bolj zavedam same sebe in v različnih aspektih življenja s pomočjo le teh rastem npr. si postavljam prioritete v življenju, se učim spoštovati mnenja drugih in podobno. Svetovanje toplo priporočam vsakomur! Sem prepričana, da vsak lahko odnese vsaj kakšno malenkost od tega. 🙂

Sajra M.

K Jerneji sem prišla, ko je moja poslovna pot zavila v slepo ulico (vsaj tako se mi je zdelo). A me je Jerneja z branjem iz djotiš karte pomirila, da je vse v redu, da sem trenutno v obdobju, ki zahteva, da se umirim, ustavim in pogledam kje sem ter kam hočem. In vsakič, ko me je zagrabila panika, sem prebrala zapiske njenega branja in se pomirila. Pravilno je tudi prebrala, da bo delo spet prišlo, počasi, a zagotovo. Tako sedaj hodim po svoji poti še bolj prepričana, da je prava in se veliko lažje prepuščam vesolju in njegovim usmeritvam.

Petra S.

“Že dalj časa se zavedam, da je moj mikro kozmos (moja notranjost) tisti, ki ustvarja mojo osebno realnost (mojo zunanjost). Zanj res dobro skrbim ter ga skušam ohranjati čistega, zdravega in pozitivnega – iz njega pač izhaja vse. Vseeno pa je nekaj manjkalo, kar bi mi dalo odgovore oz. tiste koščke sestavljanke, ki sem jih iskal vsepovsod, da bi svoj mozaik življenja lahko uspešno nadaljeval in ga gradil naprej.
Ko sem se odločil za jyotish svetovanje pri Jerneji, se mi sploh ni sanjalo, kaj mi bo to prineslo. Sem ji pa popolnoma zaupal in izkazalo se je, da je bila to ena izmed mojih boljših odločitev – z njeno izjemno interpretacijo moje karte sem namreč začel vedno bolj dojemati svoj makro kozmos.
Končno sem doumel, zakaj so se določene stvari morale zgoditi in to mi je dalo neke vrste pomiritev. Sedaj sem lahko zaprl stara poglavja in z navdušenjem obrnil nov list v knjigi svojega življenja. Čeprav se zavedam, da to ne pomeni, da je težav konec – sem pa definitivno v boljši pripravljenosti ter v višjem zavedanju, ko se bo morda zgodilo kaj, na česar ne bom imel vpliva. Kajti sedaj se bom lahko odločil zavestno, kako se bom na vse to odzval.
Hvala Jerneja.”

Urban U.

Djotis je prav tako neprecenljiva izkušnja. Iz tega kar je bilo črpam kaj bo. Včasih imamo že skoraj vse na dlani, samo nekoga rabimo, da spustimo pest in pogled usmerimo na dlan. Ogromno si me naučila, mi svetovala in odprla oči. V mojem tretjem življenjskem obdobju boš vedno prisotna. HVALA za vse in vso srečo tebi in tvojim. Hvaležna

Cvetka L.

Z vedsko astrologijo sem se spoznala že pred leti, ko mi je Djotiš občutno pomagal pri procesu spoznavanja same sebe. Zanimalo me je, kako bo Jerneja interpretirala mojo karto in tudi kaj so posebnosti mojega trenutnega življenjskega obdobja. Nejina razlaga je bila res temeljita in točna. Osvetlila mi je skrite kotičke, ki sem jih lahko ozavestila in o njih odkrito spregovorila. Jerneja ima zelo profesionalen in umirjen pristop. Mislim, da je to izjemnega pomena, saj se z Djotiš svetovanjem do določene mere tudi razgalimo. Zavedanje samega sebe nam lahko občutno pomaga pri naših življenjskih odločitvah in pri razumevanju našega doživljanja in čustvovanja. Izkušnjo močno priporočam. Hvala Jerneja. 
Tanja K.
Za djotish sem dolgo oklevala. Predvsem zato, ker me je bilo strah, da bom izvedela kaj takega, kar mi ne bo všeč oz. še nisem pripravljena izvedeti.

Nemir v profesionalni in privatni sferi me je pripeljal do tega, da sem si postavila vprašanja, na katera sem  res potrebovala odgovore.

Prvo srečanje je bilo zelo intenzivno, čutila sem, da lahko z Jernejo podelim vse kar nosim v sebi. Razgalila sem se in pogledala v ogledalo. To sem jaz.

Veliko je poslušala, malo spraševala. Čutila sem veliko olajšanje, da sem z njo lahko kar sem.

Ko mi je potem razložila mojo karto, sem ugotovila, da pravzaprav vse odgovore že poznam, samo poti do njih nisem poznala. Nisem razumela svojih odzivov na določene situacije in nisem razumela zakaj se drugi, meni pomembni, tako odzivajo name.

S pomočjo djotisha sem spoznala, da je moja pot samo moja, da je moj notranji glas edini pravi in da imam na osnovi (s)poznavanja sebe možnosti izbire, kako (od)reagirati v danih situacijah da bom slišana (spoštovana in ljubljena).

Na djotish svetovanju dobim (po)moč in (po)trditev za moje dobro počutje in ravnovesje v življenju.

Hvaležna.

Špela
Draga moja Jerneja!

Za djotiš si me navdušila, spodbudila, in povabila ti, za kar sem ti zelo hvaležna.
Imela sem možnost spoznati gibanje planetov skupaj z energijami, ki jih nosim v sebi, svojo preteklost, ter kako izbrati še lepšo in boljšo prihodnost. Vse v življenju ima svoj pomen. Ko to spoznaš, ti je lažje.
Pomagala si mi, da sedaj lahko delujem z večjo svobodno voljo, sem bolj srečna in imam bolj kvalitetno življenje.

Ksenija B.

Imam že izkušnje z našo klasično astrologijo, pa s kitajsko bazi astrologijo. V brskanju kako prepoznati svoj položaj v življenju in svetu sem bila tudi pri jasnovidki. Izid je bil vedno le polovičen, vendar je ob tem počasi začela nastajati zanimiva sestavljanka o možni samorealizaciji.. Končna podoba z odgovori kako naj nadaljujem svoje življenje, da ga bom začutila kot izpolnjeno, pa se mi je še kar naprej izmikala. Potem pa so se v prvi polovici leta 2018 premaknile neke energije v vesolju so in nekaj se je premaknilo tudi v meni. Nisem si znala razložiti kaj in zakaj se je to zgodilo. Sem pa ob tem začutila, da bi bilo možno, da pri sebi nekaj spremenim, nekaj reorganiziram v sebi in v svojem življenju. Lotil se me je notranji nemir ob občutku, da bi bila lahko blizu rešitve kako to stanje bolje prepoznati in kako dobiti »navodila« za naprej. Samo kako?

Pa naletim na djotiš. Kar mimogrede sem nekje prebrala, da je pomembno razumeti, da se djotiš ne ukvarja z napovedmi, temveč riše ZEMLJEVIDE MOŽNOSTI. Torej lahko pove zakaj in kje bi se lahko spotaknil ob neki oviri, ponudi pa nam možnosti, da oviro obidemo in nadaljujemo pot. In energije so mi po veliko letih pripeljale Nejo. Kar tako, za prijateljski popoldanski pogovor. Presenetila me je z novico, da se odloča za samostojno pot djotiš svetovalke. Spreletelo me je spoznanje.«To je to kar potrebujem za srečanje s samo seboj.«

Odločitev da vstopim v svoj djotiš zemljevid je padla že čez dober mesec. Malo tesnoben občutek pred naznanim – kdo sem, kje sem, zakaj sem, kako naprej. Prehodila sem namreč že kar veliko let svojega življenja in pomislim:«Pa saj bo že šlo teh nekaj preostalih let ali par desetletij.« Toda ne. Želela sem izvedeti zakaj sem imela v življenju toliko zapletov, zakaj sem se z veliko truda prebijala skozi vsa obdobja – od rojstva, pa v primarni družini, pa koliko zapletov je bilo na moji strokovni poti in ne nazadnje v družini, ki sem jo ustvarila. In sva z Nejo začeli popotovanje. Ona pripoveduje, jaz si zapisujem. Vse, skoraj vse besede. Njena pripoved je tako zanimiva, bi kar poslušala in poslušala. Spoznala sem vso svojo življenjsko popotnico, ki sem jo dobila ob rojstvu. Na srečo takrat ko zapisuješ niti ne dojemaš vsega, kar ti Neja pove o posameznih obdobjih, ki si jih prehodil. Lahko pa razumeš, da si bil ob rojstvu v enem obdobju, v katerem razviješ svojo osebnost. Z njo pa potem vstopiš v povsem novo obdobje odraslosti. Sedaj šele razumem, zakaj sem morala toliko truda vložiti v vse, za kar sem se odločila. Težko, a olajšujoče spoznanje. Sedaj vem, da mi je bila ta pot enostavno namenjena. Dobila sem lekcijo, da je taka realnost. Sedaj ko vem kaj sem, kdo sem in kaj zmorem je smer delovanja začrtana. Vem pa da ne bo enostavno čistiti, ločevati in se ločevati, še težje bo premisliti, opustiti iluzije o vsem mogočem in predvsem vztrajati pri tem kar izberem, si urediti organizacijo časa in ga imeti dovolj zase. Pa dobila sem smer delovanja kot odgovor na vprašanje kdo želim biti in kako se znebiti utečenih vzorcev delovanja, da bo postalo moje življenje odvisno predvsem od mene same. Tudi partnerski odnos in ljubezen sta v postopku revizije. Sporočilo in ravno polno romantike. Pove mi v kakšni poziciji sva oba partnerja, kako ravnati, kakšna naj bodo pojasnila v pogovoru, Poudarek je na tem, da ne odpiraš starih ran temveč jih celiš. Preživela sva nekaj, odpirava novo pot.

Malo več sem napisala, da bi poudarila s koliko svojih lastnosti in položajev se ob svetovanju srečaš. Moram priznati, se jih ob samem zapisovanju nisem zavedala. Na hitro sem prepoznala nekaj ključnih odgovor, ki sem jih takrat akutno potrebovala. Potem pa sem zapisano besedilo odložila, na polico. In je ostalo tam do preteklega tedna, ko sem si vzela čas in se mu posvetila. Bi rekla da je to kar pomembno. Za pogled nase in vase moraš biti pripravljen, sprejemljiv in predvsem računati s tem, da si to kar izveš dejansko ti sam. In ti sam se moraš sprejeti ne glede to kaj ti slika okolica ali kaj gledamo v romantičnih filmih ali poslušano po RTV ali si preberemo ali si pripovedujemo. Celo popoldne sem ga dobesedno »žulila« od obdobja do obdobja.

Z djotiš svetovanjem sem bila deležna pravega bogastva doživetij, ki se povezani sedaj kažejo kot moj življenjski scenarij. Je res edinstven, o režiserjih pa samo najboljše. Za nadaljevanje bova z Nejo zanesljivo pogledali kaj bo moja naloga v scenariju naslednjih obdobij. Neverjetno kakšne zgodbe nam ustvarijo ozvezdja in planeti, mi pa se vrtimo ali izgubljamo v nevednosti le zemeljskega vsakdana.

Z veliko spoštovanja do Neje in v svoje veliko zadovoljstvo zapisala Andrejka Fatur Videtič

V Ljubljani, 12. februar 2019

Andrejka F. V.

Jerneja, komentar k branju astrološke karte
Jernejo sem obiskala nekaj let nazaj, ko sem zaključevala zadnji letnik gimnazije. Pred obiskom nisem imela veliko razgledanosti niti o astrologiji niti o djotišu tako, da nisem imela obilnih pričakovanj o tem, v kaj se spuščam. K Jerneji sem se namenila preko priporočil, z namenom, da dobim nekaj odgovorov o odločitvah glede moje prihodnosti. Tik pred obiskom sem bila rahlo živčna, a je to hitro prešlo, ko sem se z njo srečala, saj je zelo prijazna in dobrosrčna oseba. Njena topla in mila energija me je v hipu pomirila, v njenem domu pa sem se počutila domače in sproščeno. Glede na moje ne-poznavanje mi je sprva vse temeljito razložila in odstranila vsako senco neznanja, ki bi me lahko zmedla. Njena razlaga in interpretacija sta bili jasni in razločni, njen pristop pa korekten. Na moja vprašanja je v celoti odgovorila, prav tako pa mi je podala holistično sliko mojega življenja, od preteklosti, do prelomnih momentov, dispozicij, karakternih značilnosti, prednosti, občutljivosti in še mnogo več. Še nekaj tednov po obisku sem prebavljala njene interpretacije in jih sestavljala v svoje življenje, saj so bile tako precizne, da me je kar pretreslo. Po mojem mnenju astrološka karta predstavlja moje življenje, dharmo, pot, ki sem si jo izbrala. In v danes precej hektičnemu življenju je od časa do časa koristno, da greš po nasvet do nekoga, ki ti pomaga pokazati, kje so kakšna nova vrata. Ker so zadeve duše precej senzibilne sem vesela, da sem imela svoj prvi obisk pri Jerneji, ki je imela pri interpretaciji vlogo učitelja, ni prešla mej, ter mi dala jasno vedeti, da imam svobodno voljo in da sama sprejemam odločitve glede svojega življenja. Dala mi je precej koristnih napotkov, ki sem jih uporabila v svojem življenju, od odnosov, do mojega študija, zdravja… Za to sem ji iskreno hvaležna in jo priporočam vsakomur, ki se bi rad poglobil v bistvo svojega življenja.

Neža J.

Če ne bi poznala Neje, sploh ne bi vedela da to obstaja. Ko mi je naredila karto so se mi razjasnile določene stvari, ki jih nisem znala ubesedit. Z navdušenjem sem poslušala in samo kimala in se smejala, kako je vse točno tako kot mi predstavlja Neja. Hkrati pa mi je z mojo karto razjasnila tudi marsikatero vprašanje ali skrito dilemo. Zelo zanimiva izkušnja h kateri se bom zagotovo še vrnila.

Katja K.

Vsak od nas se slej ko prej znajde na točki, ko ne ve več kako in kam. Življenje nas zaznamuje z raznovrstnimi težavami, majšimi in večjimi, tudi tragedijami. Vse to se je dogajalo tudi meni in čeprav si nisem priznala, sem se zlomila in izgubila.

Jernejo sem spoznala pred leti na bioterapiji, kamor sem sprva vozila svojo psičko Kono. Kmalu smo na bioterapijo hodili vsi; Kona, jaz in moj mož. Olajšanje, ki smo ga vsi trije čutili po terapiji in seveda rezultati zdravljenja z bioterapijo, bi lahko rekla, da so nas zasvojili. Reakcije po terapiji so bile različne, največkrat so se nam na začetku ojačali bolezenski simptomi, pestila nas je povečana utrujenost, vendar pa se je že po dnevu ali dveh naše počutje in zdravstveno stanje izboljševalo. Psička Kona je po 7 letih lahko prenehala jemati zdravila in jih nikoli ni več potrebovala, mož ni imel več težav s svojim križem, moj hormonski sistem pa se je ponovno postavil v ravnovesje, posledično pa vse ostalo, kar me je pestilo.

Sama sem se odločila tudi za djotiš svetovanje. To je bil dan razkritij, joka in molka. Po svetovanju cel dan nisem govorila, ampak sem premlevala vse kar sem na svetovanju slišala. Vauuu, koliko dela sem imela z urejanjem vseh informacij, povezovanjem dogodkov iz preteklosti in takratnega duhovnega in zdravstvenega stanja ter z razmišljanjem o prihodnosti – misel na prihodnost je bila vesela!

Iz dneva v dan sem bila bolj močna, vesela, polna zanosa in upanja.

Terapije in djotiš svetovanje so me dobesedno rešili – poleg povrnjenega zdravja, so se mi zjasnile misli, vse je dobivalo smisel in na skoraj vsa vprašanja(nekaj jih še rešujem 🙂 sem dobila odgovore – seveda počasi, ampak vse ob svojem času in v pravi meri.

Povrnila se mi je volja do vsega, spet sem si dovolila sanjati in upati, predvsem pa sem začela poslušati svoje občutke in svoje telo, naučila sem se prositi za pomoč in naučila sem se počivati, uživati in si dovoliti, da kdaj pa kdaj ne počnem čisto nič in to počnem brez slabe vesti.

Zaradi terapij in djotiš svetovanja sem spoznala sama sebe, telo in glava pa sta mi postala tako hvaležna, da se je začel proces samozdravljenja.

Jerneja zlata, nikoli se ti ne bomo mogli dovolj zahvaliti.

Sandra G. K.Sandra, Samo in Kona

Bioenergija

_
Terapija omogoča izboljšanje zdravja (odprava vzrokov bolečin in bolezni), ne samo posledice.

Imela sem že kar nekaj uspešnih zdravljen na daljavo, med drugimi tudi težave s ščitnico.

Vse terapije so mi zelo sproščujoče, saj se ob tem sproščajo naše blokade. Stanje glede ščitnice se je bistveno izboljšalo, imam več energije, se bolje počutim, kar so pokazale tudi uradne zdravstvene preiskave.

Z veseljem se bioterapij na daljavo udeležujem vsake dva meseca.

Ksenija B.

V življenju še nikoli nisem imel poškodbe povezane s športnimi aktivnostmi, kljub mojim skoraj 40im letom in temu, da sem že vse življenje tako ali drugače športno aktiven. ( atletika, tek, fitness, smučanje, potapljanje, jadranje, hokej,….). Dve leti nazaj pa sem med igro hokeja ( floorball ), ki sem ga igral že nekaj let, dožive prvo poškodbo. Med igro sem stopil na nasprotnikovo palico in nogi mi je raztegnilo, skoraj v špago…Takoj sem začutil močno bolečino v kolenu. Zaključil sem z igro in šel domov. Ponoči nisem mogel spati od bolečine zato sem se zjutraj odpravil na urgenco, kjer smo RTG slikali koleno, ki pa ni pokazalo nič kritičnega, čeprav RTG ne pokaže stanja mehkih tkiv ( vezi, mišice…). No dodaten problem je bil, da bo morali naslednji dan začeti z zimskimi počitnicami v toplih krajih. Potrebno je bilo priti do Munchna z avtom, celoten transfer po letališčih in dva leta do končne destinacije…jaz pa niti stopiti na nogo nisem mogel…Nič, pokliči Nejo, ker v enem dnevu mi nihče drug ne more pomagati, sem si rekel…Zadnji dan pred odhodom sva imela prvo terapijo na daljavo…po prvi terapiji nisem čutil kakšnega občutnega napredka, še vedno nisem mogel stopiti na nogo, ponoči sem težko našel položaj, da me nebi bolelo…zjutraj na dan odhoda sem bolj ali manj skakal po eni nogi, žena in hči sta skrbela za kovčke. Z Nejo sva se zmenila, da bom imel terapijo na poti in sicer se bom ustavil pri Salzburgu na počivališču in imel terapijo v avtu. Pred terapijo sem še odskakal na stranišče, bolečine so bile res velike, še vedno nisem mogel stopiti na nogo. Punci sem v avtu prosil za 30min tišine, položil sedež, poklical Nejo in terapija se je začela…pol ure je hitro minilo in pot se je nadaljevala. Do Munchna je bilo še kakšno uro in pol vožnje in v tem času se je zgodil čudež, vsaj zame…bolečina je zelo hitro popustila, če bi ocenil za vsaj 90%. Ko smo prišli na letališče sem ne samo lahko stopil na nogo ampak hodil po terminalih z vso prtljago…Bolečina je skoraj izginila. Tudi na vmesnem pristanku v Dohi, sem hodil po celotnem terminalu, ogledoval trgovine ipd…Skoraj, kot da se ne bi nič zgodilo. Ko smo prispeli na končno destinacijo sva imela v naslednjih treh dneh še tri terapije…Rezultat katerih je bil, da sem se lahko potapljal, hodil po džungli, vozil avto brez avtomatskega menjalnika…bolečina se je pojavljala samo ob nenadnem polnem iztegu noge…ampak to ni bilo nič v primerjavi z dnevom prej. Ne znam opisati, ampak največja sprememba se je zgodila, po drugi terapiji, na poti med Salzburgom in Munchnom. Osebno še vedno ne znam opisati kaj se je zgodilo. Da sem popolnoma izgubil občutek bolečine v kolenu, je minilo potem kar nekaj mesecev, ker je bila natrgana vez.

Tilen P.

Tvoje teapije so me vsakič napolnile s pozitivno energijo, ti si že s samo pojavo eno sončece… Meni so tvoje terapije pomagale “zbuditi” mojo leno limfo in posledično otekanje nog…pomaga, seveda poleg gibanja.Moje počutje je na splošno boljše in bolj se imam rada, zdaj večkrat dam prednost sebi pred drugimi, če se mi zdi da je tako prav in dobro za mene.Če se jaz počutila dobro v svoji koži, to čutijo tudi ljudje okoli mene. Bo pa treba še kar veliko naredit… tako da se zagotovo še vidiva.

Andreja K.

Ko sva pred leti z mozem pristopila k Neji za terapije, sva bila oba dvomljivca. Mogoce po naravi, mogoce naju je zivljenje v Angliji prevec zasvojilo s kriticnem razmisljanjem. Kakorkoli ze, najin dvom je kmalu izpuhtel. Vsaka terapija pri Neji je bila zanimiva, pozitivna. Vcasih sva cutila mravljince, zgeckanje, vcasih nic. Vendar so rezultati vedno znova presenecali. Zlomljena noga se je hitreje zarasla, bolna useska otrok so se pozdravila, najpomembnejse od vsega pa seveda rezultat prve terapije – to da sva pred sedmimi leti uspesno in hitro zanosila. Na Nejino pomoc se se danes rada obrneva. Vcasih na terapijo na daljavo, najrajsi pa na tisto v zivo, saj je Nejina energija in druzba zares izjemno prijetna.

Helena K. T.

Večkrat sem se že odločila za Jernejo in njeno terapijo. Ko sem se kot neprespana mamica soočala s sesutim imunskim sistemom in pomanjkanjem energije. Ko nisem mogla zanositi in sem imela težave z rodili. Za mojo hči, takrat 6-mesečnico, ko se je soočala s hujšim prehladom. Ko sem potrebovala energijsko podporo za večje življenjske izzive.
Vsakič me je ta terapija izjemno podprla in mi pomagala. In vsakič sem jo začutila nekoliko drugače.
Potekala je na daljavo, a na telesu sem jo čutila skoraj oprijemljivo in na energijskem nivoju je bil učinek močan. Med samo seanso sem se vedno potopila v globoko meditacijo, preko katere sem prejela tudi dragocene uvide. Po vsaki terapiji sem bila pomirjena in bolj v stiku s sabo, energetsko poravnana in zadovoljna.
Jerneja, hvala! In do kmalu …

Barbara Balažičwww.beyond.si

Ko sem pred dvema letoma izvedela za diagnozo rak na prsih, se nisem ustavila. Takoj sem pričela razmišljati o alternativi.
Sin mi je posredoval vaš kontakt in že pred operacijo sem se udeležila dveh štiridnevnih terapij. Navdajale so me z upanjem, da bo vse skupaj izzvenelo. To se ni zgodilo, sem se pa psihično in telesno okrepila. Mirna sem odšla na operacijo katera je minila brez zapletov, okrevanje je bilo hitro in dobro. Sledile so kemoterapije in z njimi povezan predvsem moj strašen nemir, žalost. Same terapije so me vedno zelo umirile. Nisem telesno čutila kakšnih večjih sprememb, da bi jih lahko opisala. Sem pa prepričana, da so terapije pripomogle k hitrejšemu okrevanju,predvsem pa k sprejemanju vsega. Vedno sem se po terapijah počutila zelo dobro. Terapije zelo priporočam, tudi sama se jih bom še udeležila.

Hvala Jerneja in Boštjan za vso pomoč v najtežjih trenutkih.

Marija S.

Bioterapija sin
Moj sin ima pogosto težave z ušesi. Na srečo poznamo Nejo in mu še ni bilo treba jemati antibiotikov zaradi vnetja ušes. So noči ko tuli od bolečine, po eni ali dveh terapijah pa bolečina povsem izgine. In ne samo da bolečina in vnetje izgineta, poveča se mu tudi »odpornost« ušesa.

Moje bioterapije
Bilo je obdobje, ko sem v mesecu in pol dobila tretji recept za antibiotike (ker predhodna kura antibiotikov ni delovala). Bila sem čisto brez moči. Prosila sem Nejo, da mi naredi bioterapijo. Po ene ciklu terapij sem bila kot nova, brez da bi jemala še tretjič antibiotike, sem se počutila močno in polno energije.
Antibiotiki mi po navadi dajo občutek, da sem polna energije, ko pa jih preneham jemati sem zelo utirjena. Pri bioterapiji je ravno obratno. Med terapijami potrebujem več spanca, vendar se po kocu terapij počutim kot prerojeno.
Kako to deluje, ne vem, čutim in vidim, da deluje. Neja hvala ti, še bom izkoriščala tvojo magijo.

Katja K.

Že ob vstopu v prostor, kjer Jerneja izvaja terapije, me je zajel val energije. Po terapiji pa sem čutila toplino in pomirjenost s trenutnim življenjem. Neprecenljivo

Petra S.

Moj razlog za udeležbo pri tvojih terapijah je v prvi vrsti diagnoza kronična limfocitna levkemija in težave, ki jih povzroča. Uradna medicina pravi, da bolezen ni ozdravljiva. Vedno obstaja nevarnost, da v kratkem času postanem anemična, da se bolezen pospeši in preide v akutno obliko. Zaradi opešanega imunskega sistema bi bila zame usodna že okužba z virusi in bakterijami, ki jih zdrav človek preboli v nekaj dneh.

Za tvoj način zdravljenja z bioenergijo mi je povedala snaha. Na prvem obisku sem bila precej zadržana, ko pa sem te spoznala, so vsi zadržki izginili. Si zelo prijetna, odprta in topla oseba.

Proces terapije doživljam različno in sicer v odvisnosti od težav, ki so takrat najbolj prisotne. Najboljši učinek in počutje je dosežen, če sem na terapiji vsak mesec.
Po prvem dnevu terapije čutim bistveno povečanje energije. Občutek je tako dober, da bi se kar lotila generalnega čiščenja (pa se ga ne ha, ha!). Po drugem dnevu terapije me, kadar imam bolj intenzivne težave z vnetjem sinusov, zvečer boli glava. Tretji dan je vedno najtežji. Nastopi utrujenost, zbitost, razne bolečine po telesu, zaspanost, pomanjkanje energije. Četrti dan je podoben tretjemu, a manj intenziven. V naslednjih dneh se postopoma počutim vse bolje. Prav zanimivo je, kako čutim vibracije, mravljince in izrazito toploto ob terapiji. Moje splošno počutje je boljše, laboratorijski izvidi so se tudi popravili za nekaj enot. Spomladi in poleti kar več mesecev nisem imela težav s sinusi. Spanje je v primerjavi s preteklostjo, mnogo boljše, trdnejše in daljše.

Svetovanje s katerim dopolnjuješ terapijo je dobrodošlo in koristno. Z boljšim poznavanjem sebe imam več možnosti za spreminjanje na bolje.

Res sem zadovoljna, da sem te srečala na tak način in upam, da bom lahko še veliko let hodila k tebi na terapije.

Marijana K.

Moja izkušnja s tabo? Neprecenljiva.Vem,da imaš mnogo ljudi, ki si jim pomagala in se vsega ne spomniš. Jaz zase vem. Prišla sem prvič z Gajo. Bila sem na dnu. Po nekaj obiskih pri tebi sem začela dobesedno živeti. Pa moja rama. Niti roke nisem mogla premikati. Tretji dan sem se rokovala z mojim zdravnikom in ni mogel verjeti, da imam takšen stisk roke. Pa še težave s hrbtenico. Saj so še, vendar niti približno takšne, kot so bile. Popravila si me. Dobesedno

Cvetka L.

Na terapije prihajam zaradi raka dojke, možganske kapi in težav s prebavo.
Pregledi po operaciji raka ne kažejo na napredovanje bolezni.
Stanje po kapi se je tudi s pomočjo terapij izboljšalo in sedaj ostaja v te stanju.
Prebavo pa so terapije uredile in zdaj stanje vzdržujem z dietno prehrano in terapijami.

Po terapijah se počutim dobro in energetsko polno.

Marijana V.

Imela sem raka na dojki…operacija, kemoterapije in obsevanja…

Ker sem hotela tudi sama zase nakaj narediti, sem se odločila za terapije z bioenergijo.
Glede na to, da sem bila v tistem času precej sesuta, tako v fizičnem in psihičnem smislu, sem kar konkretno občutila reakcije na terapije.
V psihičnem smislu so name terapije delovale kot balzam…bila sem pomirjena, sproščena.
Tudi v fizičnem smislu sem čutila reakcije…že na samih terapijah toploto, vročino, špikanje…imela sem tudi odrevenele prste na nogah od kemoterapije in občutek zatečenosti… vse to je s terapijami izzvenelo. V začetnih terapijah sem že po dveh dneh čutila utrujenost, zaspanost, bila sem dobesedno brez moči (sesuta), ker je bil v tistem času moj imunski sistem oslabljen od zdravljenja.

Sedaj, ko je moje stanje stabilno…pa pravim, da si grem “nafilat baterije”…
Vedno sem po teh terapijah pomirjena, sproščena in zadovoljna. V fizičnem smislu pa običajno po končanih terapijah občutim utrujenost, zaspanost. To traja kakšen dan…..nato pa sem zopet pripravljena na nove vsakodnevne izzive…

Ema U.

Na terapijo je najprej hodila mami, ki je navdušila tudi mene. Nekajkrat sem bila z njo na Bledu, a se mi je zdelo tam vse skupaj preveč množično. Nato sva se odločili hoditi k Boštjanu in Jerneji, kjer so bile skupine manjše in vzdušje bolj prijetno.

Sama sem začela hoditi na terapije zaradi slabšega sluha (naglušnost kot posledica meningitisa – stanje se ne more izboljšati) in težav s ščitnico (avtoimuni tiroiditis). Stanje ostaja nespremenjeno, kar je tudi dobro.

Na terapijah se precej sprostim, po prvi terapiji pa me skoraj praviloma boli glava in slabše spim, a se potem izboljša do konca štirih srečanj. Zdi se mi, da sem po terapiji prijetno utrujena, ampak imam kasneje več energije in sem bolj mirna, kar je super in kar gotovo tudi pripomore k temu, da se zdravstveno stanje ne slabša.

Neža V.

Z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića sem se spoznal leta 2008, ko je za rakom zbolela moja mama. Ob spoznanju, da terapije občutno pripomorejo k boljšemu počutju, sem se odločil, da seudeležim 1.stopnje tečaja za bioterapevta omenjene metode in ji poizkusim pomagati tudi sam.

Leta 2011 sem spoznal Jernejo Križaj. Sprva kot ženino prijateljico in ne kot terapevtko. Poleti leta 2012 pa se mi je pripetila hujša prometna nesreča (multipli zlom prsne hrbtenice, multipli zlomi reber, zlomljena črevnica, počena križnica, s krvjo zalita pljuča, obsežne rane na zadnjici…). Po prvih intenzivni dneh borbe za življenje in 9 urne uspešno izvedene operacije, ki me jeiz potencialnega tetraplegika vrnila v cono »normalnega življenja« je napočil trenutek za rehabilitacijo.

Neja in Boštjan Križaj sta mi terapije na daljavo izvajala že prve dni po operaciji. S pomočjo bioterapije sta mi zmanjšala mnogokrat neznosne bolečine, ki so bile prva dva meseca prisotne ves čas, pospešila celjenje zlomov in ran, ki se zaradi večih razlogov niso celile po pričakovanjih.

Ko je minilo prvo intenzivno obdobje rehabilitacije, je nastopil čas vspostavitve »normalnega življenja«. Zaradi defekta živca sem izgubil obsežen del hrbtne muskulature. Posledično sem dnevno čutil bolečine, spazme in nelagodje kot posledico prevelike obremenjenosti obstoječih hrbth mišic. Večkrat letno so se mi mišice vnemale in vedno sem na pomoč poklical Nejo, ki mi je s pomočjo terapije težave omilila, največkrat pa začasno povsem odpravila.

Prepogosto se mi je kot posledica asimetrije hrbtih mišic pojavljala tudi bolečina v vratu (heksenšus). Nelagodje povezano s to težavo ter bolečie so bile pogosto ekstremne. Obiskal sem premnoge fizioterapevte, katerih terapije so večinoma težavo omilile, izjemoma pa situacijo celo poslabšale. Nejina terapija mi je v vseh primerih težave odpravila in bolečina je v dveh do treh dneh izginila. Vedno! Tako se zadnja 3 leta ob pojavu te nevšečnosti vedno obrnem le še na njeno pomoč.

Podobno je tudi pri težavah s črevesjem. Po terapiji se akutno stanje v trenutku izboljša in težave povsem izginejo v enem do treh dneh.

Zgodba je enaka pri angini, vnetju ušesa, očesa… I ne le pri meni ampak pri vseh družinskih članih!

Starejši, pet letni sin, ima letno vsaj dvakrat vneto srednje uho. Do sedaj je antibiotike jemal le prvič (pri dveh letih), ko se mu je pojavilo vnetje. Ko se mu pojavi bolečina (vedno je to huda bolečina, ki se z odlaganjem zdravjenja le povečuje), ga ponavadi peljem k pediatru. Pediater ob pregledu prepozna vnetje srednega ušesa (ki je večinoma posledica kopanja v bazenu prepolnem klora, ki povsem poruši ravnovesje ušesne flore) ter predpiše zdravljenje z antibiotiki. Predno mu damo antibiotike se obrnemo še po pomoč k Jerneji. Kot rečeno je antibiotike dobil le enkrat (enkrat preveč, saj takrat nisva prosila za bioterapijo). Stanje se vedno po prvi terapiji povsem normalizira in bolečina izgine!

Bere se kot pravljica…

A z Jernejino pomočjo lahko to, kar se bere kot pravljica, ŽIVIM! Brez njene pomoči pa bi bila pravljica mnogo bolj siva in verjetno krajša.

Hvala.

Gašper K.

DRAGA JERNEJA, Z RADOSTJO V SRCU IN VELIKIM ZADOVOLJSTVOM IZRAŽAM HVALEŽNOST ZA VSO POMOČ, RAZUMEVANJE, PODPORO IN OZDRAVITEV, SAJ MI ŽE VRSTO LET POMAGAŠ VZDRŽEVATI ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU.

IMELA SEM KAR NEKAJ ZDRAVSTVENIH TEŽAV, KI BI JIH , PO MNENJU STROKE. MORALA REŠITI Z OPERATIVNIM POSEGOM, A SEM SE RAJE ODLOČILA ZA ZDRAVLJENJE PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA, KI ME JE OSVOJILA S POZITIVNO NARAVNANOSTJO KOT TUDI USPEŠNIMI REZULTATI DELOVANJA.

VSLED TEGA SEM SPOZNALA TERAPEVTKO JERNEJO KRIŽAJ, KI ME JE PRIJAZNO SPREJELA, PRISLUHNILA MOJIM TEŽAVAM, TER V ODPRTEM, ISKRENEM POGOVORU PREBUDILA V MENI ŠE DODATNO BREZMEJNO ZAUPANJE V MOČ ZDRAVILNE ENERGIJE, ŽE PRI VSTOPU V AMBIENT, KJER SE ODVIJA TERAPIJA, ZAČUTIŠ SPROŠČENOST, SPONTANOST DELOVANJA IN KOMUNIKACIJE, ZADOVOLJNI, VEDRI OBRAZI PA SO DOKAZ JERNEJINE NESEBIČNE NARAVNANOSTI POMAGATI LJUDEM S POMOČJO ZDRAVILNE TERAPIJE KOT TUDI POGOVORA.

MOJE IZKUŠNJE IN DOŽIVLJANJE TERAPIJ SO NAVDUŠUJOČI, SILA POZITIVNI, SAJ SEM SE Z VSAKO TERAPIJO BOLJE POČUTILA TAKO NA FIZIČNEM KOT ČUSTVENEM NIVOJU.

TUDI TERAPEVTSKO DELOVANJE NA DALJAVO, KO SEM BILA PRED LETI NEPRIČAKOVANO HOSPITALIZIRANA JE BILO VEČ KOT USPEŠNO, SAJ SEM BILA DOMA V TREH DNEH, OBIČAJNO TRAJA ZDRAVLJENJE MESEC DNI.

ZDRAVNIKI SO BILI PRESENEČENI, KER SE MI JE STANJE TAKO HITRO IZBOLJŠALO, MENI PA JE BILA TO ŠE ENA POTRDITEV MOJE PRAVILNE ODLOČITVE, DA SE POZDRAVIM S POMOČJO ZDRAVILNE ENERGIJE.

SKORAJ DESETLETJE JE ŽE OD TAKRAT, NIMAM NOBENIH ZDRAVSTVENIH TEŽAV. TO POTRJUJEJO TUDI PREGLEDI, KI JIH OPRAVIM ENKRAT LETNO. HVALA TI, JERNEJA, NE ZGOLJ STROKOVNOST IN USPEŠNOST NJENEGA DELOVANJA, JERNEJO KRASIJO ( NAS PA BOGATIJO IN ZDRAVIJO)

NJENA PRIJAZNOST, TOPLINA, MILINA, TENKOČUTNOST – PRISLUHNITI VSAKEMU OD NAS , ŠIROKA RAZGLEDANOST,

PROFESIONALNOST, KOMUNIKATIVNOST, RAZUMEVANJE, PREDANOST DELU.

VSLED VSEH NAVEDENIH POZITIVNOSTI OSTAJAM ZVESTA JERNEJINEMU DELOVANJU Z ZDRAVILNO ENERGIJO IN ZNANJU, KI GA PODAJA . S HVALEŽNOSTJO.

Vlasta S.

Vsak od nas se slej ko prej znajde na točki, ko ne ve več kako in kam. Življenje nas zaznamuje z raznovrstnimi težavami, majšimi in večjimi, tudi tragedijami. Vse to se je dogajalo tudi meni in čeprav si nisem priznala, sem se zlomila in izgubila.

Jernejo sem spoznala pred leti na bioterapiji, kamor sem sprva vozila svojo psičko Kono. Kmalu smo na bioterapijo hodili vsi; Kona, jaz in moj mož. Olajšanje, ki smo ga vsi trije čutili po terapiji in seveda rezultati zdravljenja z bioterapijo, bi lahko rekla, da so nas zasvojili. Reakcije po terapiji so bile različne, največkrat so se nam na začetku ojačali bolezenski simptomi, pestila nas je povečana utrujenost, vendar pa se je že po dnevu ali dveh naše počutje in zdravstveno stanje izboljševalo. Psička Kona je po 7 letih lahko prenehala jemati zdravila in jih nikoli ni več potrebovala, mož ni imel več težav s svojim križem, moj hormonski sistem pa se je ponovno postavil v ravnovesje, posledično pa vse ostalo, kar me je pestilo.

Sama sem se odločila tudi za djotiš svetovanje. To je bil dan razkritij, joka in molka. Po svetovanju cel dan nisem govorila, ampak sem premlevala vse kar sem na svetovanju slišala. Vauuu, koliko dela sem imela z urejanjem vseh informacij, povezovanjem dogodkov iz preteklosti in takratnega duhovnega in zdravstvenega stanja ter z razmišljanjem o prihodnosti – misel na prihodnost je bila vesela!

Iz dneva v dan sem bila bolj močna, vesela, polna zanosa in upanja.

Terapije in djotiš svetovanje so me dobesedno rešili – poleg povrnjenega zdravja, so se mi zjasnile misli, vse je dobivalo smisel in na skoraj vsa vprašanja(nekaj jih še rešujem 🙂 sem dobila odgovore – seveda počasi, ampak vse ob svojem času in v pravi meri.

Povrnila se mi je volja do vsega, spet sem si dovolila sanjati in upati, predvsem pa sem začela poslušati svoje občutke in svoje telo, naučila sem se prositi za pomoč in naučila sem se počivati, uživati in si dovoliti, da kdaj pa kdaj ne počnem čisto nič in to počnem brez slabe vesti.

Zaradi terapij in djotiš svetovanja sem spoznala sama sebe, telo in glava pa sta mi postala tako hvaležna, da se je začel proces samozdravljenja.

Jerneja zlata, nikoli se ti ne bomo mogli dovolj zahvaliti.

Sandra G. K.Sandra, Samo in Kona